Feest bij de Bevers

Op zaterdag 7 november 2015 was het feest bij de Bevers. Mirjam Vogels is geïnstalleerd als nieuwe teamleider. Zij volgt Martijn op die, helaas voor ons, een hele leuke baan heeft gevonden aan de andere kant van het land.

Mirjam, gefeliciteerd, en veel plezier met de Bevers. Voor de kijkers, Mirjam is die grote Bever liggend voor de groep.

Er is ook een nieuwe Bever geïnstalleerd, zijn naam is Ryan. En de Bevers zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vriendjes. De Bevers spelen elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in een fantasiewereld. Er is altijd wat anders te doen. De ene keer spelen de kinderen buiten, de andere keer gaan ze knutselen. Of ze dansen, puzzelen of doen mee aan een quiz. Misschien wordt er wel een mooi verhaal voorgelezen. Wat de leiding ook bedenkt, het is altijd gezellig.

Loop op zaterdagmorgen om 10.00 uur ons clubhuis aan de Sportlaan 4 in Gorinchem binnen en vraag naar Mirjam of Rina. Iedereen mag vier keer vrijblijvend komen kijken.

Installatie Bevers 07 11 2015 Medium

Bevers APV zoeken vriendjes

bevers RGB

De Bevers van Scouting A.P.V. in Gorinchem zoeken nieuwe vriendjes om mee te spelen. De Bevers spelen elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in een fantasiewereld. Er is altijd wat anders te doen. De ene keer spelen de kinderen buiten, de andere keer gaan ze knutselen. Of ze dansen, puzzelen of doen mee aan een quiz. Misschien wordt er wel een mooi verhaal voorgelezen. Wat de leiding ook bedenkt, het is altijd gezellig.

Loop op zaterdagmorgen om 10.00 uur ons clubhuis aan de Sportlaan 4 in Gorinchem binnen en vraag naar Rina of Laura. Iedereen mag vier keer vrijblijvend komen kijken.

Vragen? Neem dan contact op met de leiding.

Enthousiast geworden? Nieuwe leiding is ook welkom. Laat het ons weten.