plusscouts

 

Torenvalken (vanaf 22 jaar)

 

De Torenvalken zijn leden van Scouting die ouder zijn dan 22 jaar. Het programma wordt met elkaar bepaald op basis van de interesses van de leden. Denk aan een actieve buitenopkomst zoals een hike met diverse Scoutingtechnieken, een fietsspeurtocht of een kanotocht in de Biesbosch. Maar een gezellige spelletjesavond met een hapje en een drankje of een creatieve activiteit is ook goed mogelijk. Bij iedere activiteit wordt vooraf met elkaar besloten wie het gaat organiseren. Er wordt bij de Torenvalken niet bij voorbaat vanuit gegaan dat je aanwezig bent, deelname is vrijblijvend. Als lid help je wel regelmatig mee bij uitdagende activiteiten of evenementen van de groep.

 

Coördinator                 Mark Vogels

Opkomsttijden            wisselend, ongeveer 6 opkomsten per jaar overwegend op zondag(middag) van 10:00 - 17:00 uur of op een zaterdagavond van 20:00 - 23:00 uur, afhankelijk van de activiteit

Contributie                  € 81,- per jaar*

Contact                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bekijk ons programma button ons programma

 

 

WhatsApp Image 2021 09 10 at 18.46.48

 

Voor alle vragen over de Torenvalken, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ons clubgebouw vindt je hier

 

* De contributie is een basiscontributie om lid te zijn van Scouting APV en Scouting Nederland, dat betekent dat activiteiten en kampen die geld kosten onderling met elkaar worden betaald. Het uniform (blouse, das, dasring en badges), dat zo kenmerkend is voor Scouting, zit ook niet bij deze prijs inbegrepen.