Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een bepaalde leeftijdsgroep, neem dan contact met ons op.

We zijn ook telefonisch bereikbaar, maar alleen als er iemand op het clubgebouw aanwezig is (op vrijdag vanaf 19 uur en zaterdag). Telefoonnummer van het clubgebouw (het Valkennest): 0183 62 32 81

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right