De Bevers zoeken nieuwe Vriendjes

bevers RGB

De Bevers zijn de jongste speltak van de Scouting. Het zijn kinderen in de leeftijd van 5 tm 7 jaar. Al vanaf de jonge leeftijd van 5 jaar leren kinderen de basis beginselen van Scouting. Knopen leggen, een speurtocht, maar ook veiligheid en vuur maken. Dit alles onder deskundige leiding. Daarnaast is er voor de Bevers ook elke week ruimte om lekker te spelen en zichzelf te zijn.

De Bevers van de APV Gorinchem is een actieve speltak. Ons programma is afwisselend en voor de leeftijd haalbaar, ook uitdagend. Ook maken we regelmatig uitstapjes. We zijn op zoek naar nieuwe vriendjes die we, ons enthousiasme voor Scouting kunnen bijbrengen. Ben je 5 of word je binnenkort 5 jaar, kom gerust eens langs op zaterdagmorgen bij ons clubgebouw aan de Sportlaan 4 in Gorinchem. Elke zaterdagmorgen van 10 tot 12.

IMG 20180120 WA0007