Wallenactie 2016

Op zaterdag 19 maart hebben we de wallen weer eens een goeie beurt gegeven. De junior scouts hebben geholpen met het schoonmaken van de dalumspoortje tot het dalemskerkje. De explos hebben geholpen bij het schoonmaken van de onderkant van de wallen.

Dit jaar was anders dan andere want de mensen klommen met ladder naar beneden en plikten alles daar schoon. En de vollen zakken werden met een boot terug gebracht naar de kant van het dalumspoortje. Het eerste deel werd door jeromy gevaren en tweede deel door Marco. Hierdoor was het heel makkelijk om veilniszakken af en aan te voeren.

De wallen zijn nu voorlopig weer goed schoon. Want de mooie natuurlijk ligt elk jaar weer zo met afval en elk jaar is het weer nodig. Dit is natuurlijk ernstig voor de natuur.

IMG-20160325-WA0008.jpgIMG-20160325-WA0009.jpg