Geofort Children in Museums Award 2016 met behulp van scouting

De week voor dat we het geofort gingen helpen. Heeft het geofort de prijs voor beste kindermuseum ter wereld gewonnen. Wij als scouting zijn natuurlijk super trots dat we daar aan mee konden helpen. Ook dit weekend was weer erg gaaf, dit keer met de scouts

Samen met de scouts verzamelde we om 19:30 op het geofort. Om onze slaap plek klaar te maken, gelukkig stond de tent er al. Deze was alleen niet helemaal dicht hier moesten wij dus, nog voor zorgen. Dus hebben we een soort badkuip gemaakt, om te voorkomen dat we nat werden mocht het gaan regenen.

Die avond hebben we geappenkooid in de speeltuin. Daarnaast hadden we een prachtig vuur door onze pirimanen justin en fabian, met als vuurkoning justin, die een echte vuurberg had gemaakt. Dit was erg gaaf maar ook erg heet. We hebben deze avond afgesloten met een spannend spelletje dodende staal tussen de forten.

Na een goed ontbijt zijn we hard gaan werken om de randen van het geofort bomen en struiken vrij te maken. waar onze persoonlijke chauffeur justin, alle bomen netjes heeft afgevoerd. Dit karweitje was met ons scouting team zo opgeknapt. Om bijtekomen hebben we nog een aantal leuke spellen gedaan, zoals weerwolven van wakkerdam.

Als laatst hebben we het geofort geholpen aan een aantal gave ideeën voor hun escape room bedacht. Als afsluiter mochten we nog een uur in het geofort. Kortom een gezellig weekend waar we hebben gelachen, hard gewerkt en veel geleerd.

IMG-20160613-WA0018.jpgIMG-20160613-WA0014.jpgIMG-20160613-WA0021.jpg