Verenigingdag 2016

elk jaar is de vereningingsdag een gezellige dag waar bevers tot kader samen leuke dag  hebben. Explorers , stam en kader zorgen ervoor dat de hele dag soepel verloopt en ondersteunen de groepjes. Zo blijft het leuk voor jong en oud.

Ondanks dat de explos dit jaar niet rijkelijk vertegenwoordigd was het toch een geslaagde dag. De eerste mensen begonnen om 9:00 met het opbouwen en klaar zetten van de spellen. Dit waren spellen als a-fremelopen, levend puzzelen( spinnenweb) en verschillende pacoures. En na het harde werken werd er lekker eten bij maaike gehaald.

Rond 13:00 werd er geopend. De mega groep werd verdeelt in 10 kleine groepjes. Die 1 voor 1 langs alle spellen gingen. Stam en explos stonden bij de spellen en begeleidde groepjes. Zeker spellen als air-hockey en a-fremelopen waren een groot succes. Dit jaar waren de meeste groep erg fanatiek. Dit maakte het erg leuk om de groepjes te begeleiden.

Met een groep van 13 man met explorers, stam en aanhang erin werd besloten om te bbqen. Dit was erg gezellig hier kon iedereen leuke oude verhalen ophalen. En praten over nieuwe gaven ideeën zoals het lasergamen in het valkennest. Kort om een gezellige en geslaagde dag waar iedereen het naar zijn zin had.