Overvliegen 2017

Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober was weer het overvliegen van de scouts naar de explo's. Zoals altijd was het weer een gezellige aangelegenheid.

De overvliegers, die met zes waren dit keer, hebben een avond vol met spellen, opdrachten en plezier. Hoewel de opdrachten soms lastig waren hebben de vliegjes de meeste goed kunnen uitvoeren. Al was het soms lastig om een hele dag en nacht niet te slapen. In de ochtend was er een lekker ontbijt met tosti en ei en natuurlijk een lekker vuurtje om even bij te komen van de nacht. Daarna ging het overvliegen weer gewoon door namelijk met het vlot bouwen. Op de Facebook pagina staat een filmpje waar je kan zien hoe de vliegjes te water gaan. Na alle opdrachten en nadat iedereen weer een beetje droog was, was het overvliegen helaas al weer voorbij. Iedereen heeft er veel van kunnen genieten.

Overvliegen vlot bouwen