Klimmen 2017

Vrijdag 8 december zagen we in plaats van de explo's op de grond, de explo's in de lucht! Ze waren namelijk aan het klimmen, wat beter ging dan verwacht. Gelukkig waren er geen valpartijen.

Met de instructies nog vers in hun geheugen gingen de explo's klimmen in de klimhal in Dordrecht. Vol enthousiasme en ook wel een klein beetje ongerust vanwege de hoogte, begonnen ze, na natuurlijk alles goed te hebben gezekerd, te klimmen. De variaties tussen de routes op de klimmuren was goed te merken. Er waren hellingen, scheve routes en routes die leken op een ladder. Het was een gezellige avond en uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar doel bereikt. Wil je alle foto's zien van het klimmen? Ga dan naar de Facebook pagina van de Explo's!

Klimmen 2017