Schaatsen 2017

Vrijdag 22 december waren we met de explo's niet te zien in de lucht of op het land, nee, je kon ons dit keer vinden op het ijs.

Na wat verschuivingen in de planning waren we het uiteindelijk met elkaar eens. We zouden gaan schaatsen, nu alleen nog een plaats. Het werd uiteindelijk de ijsbaan van Breda. We waren blij dat er nog een tweede baan was waarop we het weer konden leren angezien er sommige waren die al jaren niet meer hadden geschaatst... Gelukkig zijn er maar een paar valpartijen geweest en is niemand echt gewond geraakt. Al moesten er wel een paar schaatslessen worden gegeven en wat aanmoedigingen om ervoor te zorgen dat iedereen aan het einde van de opkomst weer kon schaatsen. We werden beloond met een lekkere mok warme chocolade melk aan het einde. Heel erg bedankt daarvoor begeleiding! Wil je nog meer foto's zien? Kijk maar op de Facebook pagina van de explo's!

Schaatsen 2017