Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Hugo de Groot Stam

plusscouts

In 2019 is Scouting APV begonnen met een nieuwe leeftijdsgroep voor leden van 22 jaar en ouder. De Hugo de Groot Stam is een Plus Scouts groep en draait naast de Torenvalken. Het verschil tussen beide groepen is het aantal bijeenkomsten, de Hugo de Groot Stam komt ongeveer 24 keer per jaar bij elkaar en de Torenvalken 10 keer per jaar.

Iedereen vanaf 22 jaar en ouder is van harte welkom om bij de Hugo de Groot Stam te komen kijken.

Wil je meer weten over het programma is, kijk dan hier.