Opkomsttijden Scouting APV vanaf 7 september 2019

In het weekend van 6 en 7 september 2019 start het nieuwe seizoen bij Scouting APV Gorinchem.

Zoals al eerder bericht zijn de opkomsttijden voor de speltakken op zaterdag overdag gewijzigd.

De opkomsttijden vanaf 7 september 2019 zijn als volgt:

Bevers  09.30 uur 11.30 uur
  Welpen (ochtend) 09.30 uur 11.30 uur
  Welpen (middag) 12.15 uur 14.15 uur
  Junior Scouts 15.00 uur 17.00 uur
  Scouts 14.30 uur 16.30 uur

Groepsbestuur

Scouting APV Gorinchem

Opkomst 18 Oktober: Overvliegen

Omdat het vorige week heel slecht weer was, hadden we het overvliegen verplaatst naar vandaag. En vandaag was het wel mooi weer! Helaas geen foto's dit keer, anders is het overvlieg-programma niet meer geheim voor de nieuwe welpen van volgend jaar natuurlijk ;) .

Volgende week zal het waarschijnlijk slecht weer zijn, dus gaan we samen met de scouts 2 films kijken. Kun je zelf kiezen welke!

Opkomst 27 September: Broodjes bakken

Het was vandaag prima weer om weer eens broodjes te bakken boven een zelfgemaakt vuurtje. De 4 groepjes hadden al gauw een vuurtje brandend, en na enige tijd te hebben gestookt konden de broodjes er boven. Natuurlijk waren de nodige broodjes wel verbrand, maar de meeste broodjes smaakten verukkelijk, was aan het gesmak te horen.

js2014-09-27 1

Opkomst 4 Oktober: Lingebos

Vandaag hadden we een lange opkomst in het Lingebos, samen met de scouts. Het doel was om een eigen kinderboerderij samen te stellen. Hiervoor moest eerst voedsel worden verzameld, om daarna met dit voedsel de dieren (rondhuppelende leiding) te verzamelen. Uiteindelijk kon je met deze dieren een kinderboerderij combineren. Iedereen heeft weer een frisse neus opgedaan in het bos, en sommigen presteerden het ook om met een natte broek te eindigen; in ieder geval was het een geslaagde middag!

js2014-10-04 1

Opkomst 13 September: Eerste opkomst!

Vandaag was weer de eerste opkomst van het nieuwe seizoen. Een aantal junior scouts hebben enthousiaste ideeën geopperd voor de komende opkomsten, en verder zijn we het seizoen weer ingegaan met enkele spelletjes.

js2014-09-13 small

Volgende week komen de oudste welpen een kijkje nemen bij de junior scouts!