Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Opkomst zaterdag 15 maart Welpendag

Zaterdag is het zover. De Welpendag. 's Morgens hebben we eerst generale repetitie. Kijk thuis nog even wat voor kleren jullie aan willen of attributen jullie mee willen nemen 's avonds. Je kan dat 's morgens al meenemen. Graag in een gesloten tas, met daarop je naam. 's Morgens is er gewoon opkomst. Wel in de Beverzaal. Voor deze ene keer mogen we ruilen met de Bevers.

En 's avonds is het optreden ook in de Beverzaal. Dat begint om 19.00. De zaal gaat open om 18.30. Het duurt 's avonds tot 21.30.

Een aantal welpen had aangegeven om iets lekkers te bakken of te maken met hun moeder of vader. Voor 's avonds. Ik stuur daar nog even een aparte mail over.

Wat neem je mee aan kleding of attributen. Je weet zelf aan welk nummer of act je meedoet. En wat je daarbij aandoet. Als je elke keer dezelfde kleding aan wilt omdat dat nu eenmaal je lievelingskleding is. Of je allermooiste kleding. Is ook allemaal goed. Voor onze laatste act is echter handig als je een zwarte broek of heeel donkerblauw aan doet en een wit T-shirt of bloes.

Hebben jullie er zin in? Wij ook?

Tot zaterdag!

Yalahi!!!