Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Opkomst zaterdag 22 maart 2014

Wat was het leuk afgelopen zaterdag. De Welpendag met de Talentenavond was een enorm succes. Heel gezellig. Via deze weg wil ik alle ouders nog bedanken voor hun hulp met het maken van hapjes en naderhand weer met opruimen van de zaal. Ik vond het leuk om te zien dat er zo'n grote opkomst van enthousiaste ouders en verder familieleden waren. En het belangrijkste volgens mij vonden de Welpen zelf het ook enorm leuk.

Als er Welpen zijn, die afgelopen zaterdagavond er wel waren en geen insigne hebben gehad, mogen ze uiteraard zaterdag even bij de leiding aan de groene bloes trekken. Ze krijgen deze dan alsnog. Martijn heeft foto's geplaatst op de welpenwebsite, daar komen na vrijdag de foto's van Iris nog bij. Als u nog leuke foto's hebt die gedeeld mogen worden, mail ze gerust. Of neem ze zaterdag mee op usb.

Zaterdag hebben we weer gewoon opkomst. Wat we gaan doen is nog een grote verassing. Het wordt vast weer leuk. EN ik zeg t nog maar een keer. Bij scouting is het handig als je kleding aan doet die vies mag worden of tegen een stootje kan.

Tot zaterdag!

Yalahi!!!