Leiding geïnstalleerd bij Scouting APV

Zaterdag 14 februari 2015 was een heerlijke dag, Scouting APV heeft drie nieuwe leidinggevenden voor onze vereniging geïnstalleerd!

Bevers

Roverscout Martijn Veenvliet was al leiding bij de Bevers maar vandaag is hij geïnstalleerd als teamleider. Martijn loopt al tijdje met de vorige teamleider Rina Beekman mee om de kneepjes van het vak te leren. Martijn heeft laten zien dat hij een goede teamleider zal zijn, hij is een organisatietalent en de Bevers hebben het altijd erg naar hun zin met Martijn. Rina blijft nog even rondlopen als beverleiding.

Martijn gefeliciteerd en heel veel plezier met de Bevers.

installatie martijn veenvliet

Welpen

Explorer Iris Verlouw loopt ook al een tijdje mee als hulpleiding bij de welpen. Vandaag is zij geïnstalleerd als leiding. Dat is bijzonder want normaal wachten we met de installatie van Explorers tot zij overvliegen naar de Roverscouts. Maar Iris heeft laten zien dat zij een erg goede leiding is, de jeugdleden genieten volop als zij een spel begeleidt of heeft voorbereid.

Ook Iris van harte gefeliciteerd met je installatie en geniet volop bij de Welpen.

installatie iris verlouw

Scouts

Bij de Scouts is Olaf Jonkman geïnstalleerd als nieuwe leiding. Daar is de groep heel erg blij mee want het leidingteam bij de Scouts was hard aan versterking toe. Olaf is een nieuw gezicht bij Scouting APV maar heeft wel een flinke hoeveelheid scoutingervaring.

Olaf, welkom bij de groep en geef de Scouts de tijd van hun leven.

installatie olaf jonkman

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right