Super gezellige Verenigingsdag Scouting APV.

Heerlijk weer en geen spatje regen, leuke spelletjes en veel leden, de ingrediënten voor geslaagde Verenigingsdag. Ieder jaar organiseert Scouting APV een gezellige dag voor alle leden. Dat gebeurt ieder jaar op een andere manier, soms met eten, soms met zingen en soms met leuke activiteiten.

Het hoogtepunt dit jaar was het levend voetbalspel wat heel mooi op z’n Scouts in elkaar was gezet met pionier palen en touw. Maar er was natuurlijk veel meer te doen zoals een hockey parcours, groepszaklopen, snoephappen, gewichtheffen en ga maar door. Na afloop heeft iedereen nog even nagenoten van wat snacks en drinken, helaas was het weer tijd om naar huis te gaan.

Ook zin om aan zo’n leuke activiteit mee te doen, kom gerust een keer kijken, je bent altijd welkom. Je kan Scouting APV vinden aan de Sportlaan in Gorinchem.

Ben je al wat ouder en wil je zelf zo’n activiteit organiseren dan moet je zeker een keer langskomen. De groep heeft diverse vacatures en kan altijd extra handjes gebruiken. Heb je meer interesse in een bestuursfunctie, ook geen probleem, laat zeker wat van je horen.

verenigingsdag 2015

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right