Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Beste leden, ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt voor wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten, kampen en andere activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen. Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden.

Met vriendelijke groet,

Iris Verlouw

Secretaris Scouting APV Gorinchem

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right