Onze bestuursleden

  

Scouting staat voor jeugd, maar zonder Kader- en Bestuursleden kan een vereniging niet bestaan. Veel leden en ouders zien alleen de leiding die in een bepaalde leeftijdsgroep actief zijn en hebben geen idee wie er nog meer als vrijwilliger actief zijn.

Een kleine voorstelronde van de vele enthousiaste vrijwilligers die binnen Scouting A.P.V. actief zijn.

 

Vereniging

 

Marco Teunissen (Groepsvoorzitter)

 

 

 
 

(Leden- en Contributieadministratie)

 

 

 

John Kant (Groepspenningmeester)

 

 

 
 

(Groepssecretaris)

 

 

 

Vacature (Praktijkbegeleider)

 

 

 
 

Gerben den Hartog (Praktijkbegeleider)

 

 

Bernadine Brouwer (Coördinator activiteiten)

Ik ben Bernadine Brouwer en ik ben sinds mijn 5e lid van Scouting A.P.V. Vanaf 2012 ben ik één van de activiteiten coördinatoren binnen de groep, samen met Sonja Burggraaff.

2013 Was het eerste jaar waarin wij groepsactiviteiten hebben georganiseerd of gecoördineerd. Hierbij moet gedacht worden aan de Jantje Beton collecte, de Gorcujse Wallenactie en de Avondvierdaagse.

Ik ben door groepsvoorzitter gevraagd om in het groepsbestuur te komen om de activiteiten te vertegenwoordigen. Dat doe ik sinds het begin van 2013.

Ik vind hetgeen wat ik doe binnen de groep erg leuk maar ook nuttig. Door groepsactiviteiten houdt je de groep bijeen en wordt het groepsgevoel versterkt. Daarnaast is het ook erg leuk om de gezichten te zien van de jeugdleden na een geslaagde activiteit.

 

bernadine
 

Olaf Jonkman (Groepsbegeleider)

 

 

 

Vacature (Coördinator Communicatie)

Interesse, bekijk hier de vacature.

 

 

 
 

Vacature (Gebouwbeheerder)

 

 

Vacature (Ledenvertegenwoordiger)

 

 

 
Martijn

Martijn Kalkhoven (Vertegenwoordiger Regioraad)

Ik ben Martijn Kalkhoven. Sinds 2011 ben ik lid van Scouting A.P.V. Daar vervul ik de functie van Vertegenwoordiger Regioraad en Teamleider Welpen. De Regioraad bepaalt het beleid van Scouting in de Regio en geeft aan het bestuur de opdracht de Regio te vertegenwoordigen bij de landelijke raad van Scouting Nederland. Als vertegenwoordiger Regioraad vertegenwoordig ik Scouting A.P.V. bij de Regioraad van Regio De Baronie en zal ik de visie en het beleid van Scouting A.P.V. proberen om te zetten in die van de Regio. Naast mijn functie als vertegenwoordiger Regioraad, ben ik teamleider van de Welpen. Samen met mijn team zetten wij elke week een leuk en uitdagend programma neer voor de Welpen.

Scouting A.P.V. is niet mijn eerste groep.
Als 7 jarig jongetje ben ik bij de welpen begonnen. Vervolgens heb ik alle speltakken doorlopen en heb ik 7 jaar leiding gegeven. Na enige jaren niet actief te zijn geweest bij Scouting, ben ik in 2011 weer in aanraking gekomen met Scouting. En om eerlijk te zijn, ik heb het altijd gemist en Scouting zit nou eenmaal in mijn bloed…

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Asperen. Allebei mijn kinderen zijn lid van Scouting.

 

Chris Brouwers (Materiaalbeheerder)

 

 

 
michiel

 

 

Michiel Geursen (Vertrouwenspersoon)

Ruim tien jaar geleden ben ik lid geworden van de APV. Eerst als groepsvoorzitter, later voorzitter van de Beheerstichting. Op dit moment ben ik al een aantal jaren vertrouwenspersoon. Sinds kort ben ik weer vaker op het Valkennest te vinden, omdat mijn zoontje lid is geworden van de Bevers.

 

 

Elly Teunissen (Vertrouwenspersoon)

 

 

 

 

 

 

Stichting

 

Vacature (Stichtingsvoorzitter)

 

 

 

 

 

Vacature (Stichtingssecretaris)

Interesse, bekijk hier de vacature.

 

 

John Kant (Stichtingspenningmeester)

 

 

 
 

Marco Teunissen (Bestuurslid)

 

 

Vacature (Bestuurslid)

 

 

 

 

 

Vacature (Bestuurslid en Materiaalbeheerder)

 

 

Vacature (Bestuurslid en Gebouwbeheerder)

 

 

 

 Vacatures

 

 

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right