Wie zijn de Bevers

bevers RGB

De Bevers zijn kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Ze spelen samen op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur. Ze spelen graag buiten, maar ook binnen worden allerlei activiteiten gedaan. De basis technieken van scouting, o.a. knopen, worden door de Bevers ook al geleerd.

We hebben een nieuw jong leidingsteam bestaand uit: Mirjam Vogels, Justin Biesheuvel, Marije Hendel, Arwen Vogels, Martijn Veenvliet, Susan Dieleman en Zegert van Eijk.

Loop op zaterdagmorgen vrijblijvend binnen. Kinderen mogen 4 x gratis kijken (en meedoen) bij de Bevers.

Wie zijn de bevers

Voor alle vragen over de Bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right