Wie is de Hugo de Groot Stam

plusscouts

De Hugo de Groot Stam zijn leden van Scouting die ouder zijn dan 22 jaar. Het programma wordt met elkaar bepaald op basis van de interesses van de leden. Denk aan een actieve buitenopkomst zoals een hike met diverse Scoutingtechnieken, een fietsspeurtocht of een kanotocht in de Biesbosch. Maar een gezellige spelletjesavond met een hapje en een drankje of een creatieve activiteit is ook goed mogelijk. Bij iedere activiteit wordt vooraf met elkaar besloten wie het gaat organiseren. Er wordt bij de Hugo de Groot Stam niet bij voorbaat vanuit gegaan dat je aanwezig bent, deelname is vrijblijvend. Als lid help je wel regelmatig mee bij uitdagende activiteiten of evenementen van de groep.

De Hugo de Groot Stam komt op de oneven weken bij elkaar op zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.

De coördinator is Sonja Burggraaff.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend één keer komen kijken om de sfeer te proeven. Dus als je zin hebt in actie, avontuur op een vrijblijvende manier, kom dan snel een keer langs bij de Hugo de Groot Stam en ervaar het zelf!

Voor alle vragen over de Hugo de Groot Stam, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de coördinator.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right