Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Vandaag heeft de overheid en Scouting Nederland haar advies aangescherpt
wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.

Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

Lees het bericht van Scouting APV die aan alle ouders en leden is gestuurd.

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vindt u terug op de website van Scouting Nederland.

Zonne-energie

Opbrengst van de zonnepanelen

Wat leveren de zonnepanelen op, hieronder het stroomverbruik van de laatste maand.

De maandelijkse energieopwekking van de zonnepanelen, hoeveel energie wordt er gebruikt in het Valkennest en hoeveel energie wordt er maandelijks teruggeleverd aan de energiemaatschappij.

De jaarlijkse energieopwekking van de zonnepanelen, hoeveel energie wordt er gebruikt in het Valkennest en hoeveel energie wordt er jaarlijks teruggeleverd aan de energiemaatschappij. Daarnaast is weergegeven hoeveel gas de APV jaarlijks verbruikt.