Wie zijn de Bevers

bevers RGB

De Bevers zijn kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Ze spelen samen op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur. Ze spelen graag buiten, maar ook binnen worden allerlei activiteiten gedaan. De basis technieken van scouting, o.a. knopen, worden door de Bevers ook al geleerd.

We hebben een nieuw jong leidingsteam bestaand uit: Bram, Justin, Marije, Susan, Zegert en Mirjam.

Loop op zaterdagmorgen vrijblijvend binnen. Kinderen mogen 4 x gratis kijken (en meedoen) bij de Bevers.

Wie zijn de bevers

Voor alle vragen over de Bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Ons clubgebouw vindt je hier  arrow right

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger en op zoek naar een uitdaging waarbij je de mogelijk-heid krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdleden?

Bekijk dan zeker onze vacatures!  arrow right