Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Scouting APV.

Grote Club Actie

Scouting APV verkoopt loten met de Grote Clubactie! Op zaterdag 24 september start de actie.

Wallenactie

Aankomende zaterdag, 19 maart, is weer de landelijke opschoondag, ofwel 'Nederland Schoon'.

Jantje Beton

Hij is er weer, de Jantje Beton collecte week! De online collecte-bus voor Scouting A.P.V. vind je via deze link: https://jantjebeton.digicollect.nl/bernadine

Update corona

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat alle geldende coronamaatregelen nagegenoeg volledig verdwijnen vanaf vandaag!

Nieuwe website

Hoera, we hebben een nieuwe website! šŸ’» Je kunt ons vanaf nu ook vinden op Facebook en Instagram!

Oud Papier

Wie komt ons helpen met het ophalen van Oud Papier voor Scouting APV. Iedere derde vrijdagavond van de maand gaan we met twee vrijwilligers Oud Papier ophalen.

PLUS actie

Over 2 weken, van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november gaat bij PLUS Elbert van den Doel de spaaractie 'Spaar je club gezond' van start.

Corona

We hebben weer wat nieuws omtrent het houden van opkomsten! Vanaf komend weekend mogen alle jeugdspeltakken (Bevers, Tijgerwelpen, Jaguarwelpen, Junior Scouts, Scouts en Explorers) weer elke week draaien!

Corona

Beste leden, ouders/verzorgers,

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt voor wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus.