PLUS actie 'Spaar je club gezond'

Beste leden, ouders/verzorgers,

Over 2 weken, van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november gaat bij PLUS Elbert van den Doel (de PLUS supermarkt in Gorinchem-Oost) de spaaractie 'Spaar je club gezond' van start. Elke klant ontvangt bij € 10 aan boodschappen en bepaalde actieproducten een sponsormunt. Deze munt kan door de klant geschonken worden aan diverse clubs en verenigingen in en rondom Gorinchem. PLUS zal € 15.000 verdelen naar rato van het aantal ontvangen sponsormunten per club of vereniging.

Wij vragen daarom aan alle leden om hun sponsormunten aan ons te schenken! Uiteraard mag iedereen die geen lid is ook hun sponsormunten aan ons schenken, des te meer munten des te meer geld we ontvangen voor spelmateriaal waarmee we leuke activiteiten kunnen organiseren! Dus bewaar je munten voor de APV en vraag je ouders, opa/oma, buren en iedereen die kent om hun munten aan ons te schenken.

Alvast bedankt!

​Met vriendelijke groet,

Update coronamaatregelen 25 mei 2021

Beste ouders, verzorgers, leden,

We hebben weer wat nieuws omtrent het houden van scoutingopkomsten!

Vanaf komend weekend mogen alle jeugdspeltakken (Bevers, Tijgerwelpen, Jaguarwelpen, Junior Scouts, Scouts en Explorers) weer elke week draaien! Dit gebeurt op de normale tijden, behalve voor de Bevers. Zij beginnen een kwartiertje later dan normaal: 9:45 uur. Zo verspreiden we het aankomstmoment van ouders en kinderen bij de Bevers en Tijgerwelpen.

Opkomsten vinden nog steeds zoveel mogelijk buiten plaats. Bij slecht weer mag wel uitgeweken worden naar een opkomst binnen.

Dit betekent ook dat speltakken ook weer tegelijkertijd draaien. Het is de bedoeling dat de speltakken zoveel mogelijk afgezonderd van elkaar draaien. Om deze reden verzoeken we de jeugdleden het gebouw (indien de opkomst binnen is) te betreden via de eigen deur van hun zaal en dus niet via de centrale deur. Deze kan wel gebruikt worden indien je naar het toilet moet.

Ook blijven alle basisregels van kracht: ouders komen niet op het terrein en kinderen gebruiken zoveel mogelijk het toilet voordat ze naar de opkomst komen.

Daarnaast mogen ook de Plusscoutgroepen de Hugo de Groot Stam en de Torenvalken weer draaien. Het rooster voor de 18+ groepen ziet er hierdoor als volgt uit. In de oneven weken draaien de Roverscouts op de normale tijden. In de even weken draait de Hugo de Groot Stam op de normale tijden. De Torenvalken kunnen naar eigen inzicht een opkomst inplannen. Hierbij kan ook uitgeweken worden naar zondagen.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij deze graag.

​Met vriendelijke groet,

Opkomsttijden Scouting APV vanaf 7 september 2019

In het weekend van 6 en 7 september 2019 start het nieuwe seizoen bij Scouting APV Gorinchem.

Zoals al eerder bericht zijn de opkomsttijden voor de speltakken op zaterdag overdag gewijzigd.

De opkomsttijden vanaf 7 september 2019 zijn als volgt:

Bevers  09.30 uur 11.30 uur
  Welpen (ochtend) 09.30 uur 11.30 uur
  Welpen (middag) 12.15 uur 14.15 uur
  Junior Scouts 15.00 uur 17.00 uur
  Scouts 14.30 uur 16.30 uur

Groepsbestuur

Scouting APV Gorinchem

Maatregelen coronavirus met betrekking tot Scouting APV

Beste leden, ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt voor wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten, kampen en andere activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat alle opkomsten en andere activiteiten de komende weken, die tot en met 31 mei gepland stonden, NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen. Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden.

Met vriendelijke groet,

Secretaris Scouting APV Gorinchem

Stem op Scouting APV, maak ons het goede doel van 2018

Vijf goede doelen uit Gorinchem meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Gorinchem welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Gorinchem kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers Gorinchem draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap.

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn: Scouting APV Gorinchem, Natuurcentrum Gorinchem (Kinderboerderij), Sport op maat, Stichting De Ark en Stichting NOVOS.

Op 7 december maakt Specsavers Gorinchem bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

vacature alert 2

We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies!

Geïnteresseerd, lees meer  arrow right