ScoutShop APV

Word je lid bij Scouting APV of ga je over naar een volgende leeftijdsgroep (speltak)? Dan is het tijd om een uniform aan te schaffen! Het uniform bestaat uit een blouse met badges en een das met een dasring.

Hoe je uniform eruit moet komen te zien hangt af van de speltak waar je lid bent/wordt. We zetten het hieronder even voor je op een rijtje.

Speltak (leeftijd)
Benodigde installatiematerialen
Bevers (5-7) Rode blouse, speltakteken Bevers, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring
Tijgerwelpen (7-10) Groene blouse, speltakteken Welpen, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring, zakboekje Welpen
Jaguarwelpen (7-10) Groene blouse, speltakteken Welpen, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring, zakboekje Welpen
Junior Scouts (10-12) Groene blouse, speltakteken Scouts, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring, zakboekje Scouts
Scouts (12-15) Beige blouse, speltakteken Scouts, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring, zakboekje Scouts
Explorers (15-18) Brique blouse, speltakteken Explorers, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring
Roverscouts (18-22) Brique blouse, speltakteken Roverscouts, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring
Hugo de Groot Stam (22+) Brique blouse, speltakteken Hugo de Groot Stam, naambandje Hugo de Groot Stam, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring
Torenvalken (22+) Brique blouse, speltakteken Torenvalken, naambandje Torenvalken, installatieteken, groepsbadge, naambandje APV, groepsdas, dasring

Binnen de APV verkopen we al deze hierboven genoemde spullen zelf, met uitzondering van nieuwe blouses. We verkopen alleen tweedehands blouses. Nieuwe blouses kun je kopen in de online scoutshop op https://scoutshop.nl of in één van de fysieke scoutshop locaties. De dichtstbijzijnde locaties zijn Utrecht en Rotterdam.

Rond de periode van het overvliegen (rond september/oktober) komt de mobiele scoutshop langs. Deze scoutshop heeft het assortiment van een fysieke scoutshop locatie, maar komt dan even langs bij ons clubgebouw om ons van deze spullen te voorzien. De mobiele scoutshop komt in 2021 langs op zaterdag 2 oktober van 11:30 uur – 15:00 uur.

Bestellen

Je kunt de installatiematerialen bestellen door dit bestelformulier in te vullen: https://forms.gle/s4aCNNMYhzCE6BmM6

Je krijgt via de mail te horen waar en wanneer je de items op kunt halen. Betalen kan alleen contant, er kan helaas niet gepind worden, of worden betaald met bijvoorbeeld een Tikkie.

Tweedehands blouses

Ons aanbod aan tweedehands blouses wordt bepaald door de mogelijkheid die we hebben om tweedehands blouses in te kopen. We kopen blouses die in goede staat zijn in bij degenen die hun blouse aan ons willen verkopen. Wij geven je hiervoor 10 euro. Met de blouse kunnen we vervolgens iemand anders blij maken, die ook 10 euro voor deze blouse betaalt. Het actuele aanbod aan tweedehands blouses vind je hieronder.

Kleur Maat Aantal
Groen 128 1
Beige 176 1

Wil je een tweedehands blouse kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assortiment

De prijzen van al onze items vind je hieronder. Wil je alle benodigde itemsvoor je uniform in één keer bestellen? Kies dan voor een installatiepakket. Je moet bij dit pakket alleen nog wel aangeven welke soort dasring je wilt hebben (rond of driehoek). Dit pakket bevat verder alle vereiste items behalve de blouse.

Knipsel1.PNG

Knipsel2.PNG